L’escola de Ciclisme Vallès finalitza primera a la Copa Catalunya a Vinallop

L’Escola de Ciclisme Vallès va disputar aquest passat dissabte la cursa de la Copa Catalunya a Vinallop. L’Escola va presentar un total de 14 corredors, amb els quals va realitzar una molt bona actuació. L’entitat va obtenir quatre podis individuals i suficient puntuació per aconseguir la Primera Posició a la classificació general per equips. En prebenjamins, Aniol va aconseguir la 4a posició; a la categoria benjamí femenina, 2a posició per Paula Rebollo. En principiants, gran lliçó de treball d’equip, amb un gest de companyerisme per davant de guanyar, amb victòria de Denís Camero, 2n Hugo Guardia i 3r Martí Hueso, acompanyats a la 13a Isaac Davla i 14a Arnau Rebollo.

En la categoria aleví, novament treball d’equip de l’Escola per aconseguir la 3a posició per Mario Aranda, 5è Albert Fort, 6è Jan Rueda, 8è Héctor Gonzalez i 5a Laura del Pino. En la màxima categoria, Marcos González aconseguia la 22a posició i Aitor Rueda la 32a.