MónTerrassa
L’Escola de Ciclisme Vallès renova la seva Junta Directiva
  • CA
x
L’Escola de Ciclista del Vallès, durant una ruta | ESCOLA CICLISTA DEL VALLÈS

L’Escola de Ciclisme Vallès de Terrassa comença una nova etapa amb la renovació de la seva Junta Directiva. Els seus membres van prendre possessió del càrrec el passat 13 de febrer, durant la celebració de l’Assemblea General Extraordinària. Núria Marín, agafa el càrrec de presidenta, amb un objectiu clar de potenciar el ciclisme d’oci a la ciutat i comarca i d’involucrar en aquest projecte a més entitats de Terrassa. De cara al futur, el club pretén encapçalar el ciclisme de muntanya (BTT) infantil a Terrassa i consagrar una cursa anual de ciclisme de muntanya.

Entre les accions a curt i mig termini, a falta de les aprovacions petinents, es troben les encaminades a la construcció d’un circuït de BTT pels nens de l’Escola i obert a tota la ciutat i amants del ciclisme de muntanya. Un altre dels reptes als quals farà front la nova junta és, la involucració del món empresarial de la comarca en l’entitat. L’Escola de Ciclisme Vallès continuarà amb la seva implicació social per a apropar l’esport i els seus valors a nens i famílies, amb organitzacions de pedalades populars, gimcanes i activitats amb altres entitats. Continuarà teixint acords amb diferents entitats de la ciutat i de la comarca.

Als socis titulars, l’Escola de Ciclisme Vallès preveu oferir-lis més serveis i per la ciutadania, reforçar els que ja funcionen amb èxit, oferir més formació i eines útils per la divulgació del ciclisme, així com fer-los més partíceps de les iniciatives desenvolupades pel club.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa