Les sèniors del CV Terrassa no deixen ni respirar el Girona

Segona victòria consecutiva de l’equip sènior femení CV Terrassa contra el CV Girona que el permet continuar invicte a la segona fase de la competició. El partit es va disputar el passat diumenge davant del seu públic al pavelló de La Maurina. Es presentava l’equip egarenc amb nombroses baixes cobertes amb 4 jugadores de l’equip juvenil. Bon debut de la juvenil Mireia Vázquez en la posició de col·locadora que va saber dirigir l’atac de l’equip durant el temps que va estar a pista.

Començava el 1r set amb les terrassenques desplegant un joc ordenat i variat fruit del treball de tota la temporada i on les juvenils no van desentonar com si totes haguessin jugat juntes tota la temporada. Tot i una bona arrencada de set amb un servei d’Stefania Tobar que posava en dificultats a l’equip visitant, a la 1a meitat del set s’arribava amb un 13-10 a favor de les locals. Les locals van accelerar una mica més el ritme i van agafar un avantatge de 18-11. Introduïa un doble canvi l’staff tècnic canviant col·locadora i oposada i el ritme continuava creixent fins al 25-14 final.

El tècnic Dani Benítez va moure banqueta per donar aire fresc a l’equip en el 2n set. Des de bon principi el CV Terrassa agafava un bon marge i arribava a la meitat del set amb un contundent 16-6 i la resta és història. Només cap al final del set les terrassenques no van definir tots els seus atacs i les gironines van maquillar una mica el resultat. L’equip egarenc va guanyar el set per 25-18. El 3r set hi tornava a haver rotació però no va donar el mateix resultat que al 2n. Les visitants van sorprendre i es van col·locar per davant amb un 6-10. Poc els va durar l’embranzida: el Terrassa reaccionava i es va posar per sobre a la meitat del set amb 18-14 i d’aquí van aixemplar la diferència finalitzant jugades ben coordinades en atac amb gran varietat de joc. Acabava el 3r set amb 25-17. Victòria de les egarenques per 3-0.

La setmana vinent l’equip sènior no disputa partit i haurà d’esperar-se al proper 30 de maig per disputar partit com a visitant el camp de l’Igualada Vòlei Club.