Les sèniors del CN Terrassa es planten a la final de la Copa Catalunya

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va superar el CE Mediterrani (10-8) en partit de semifinals de la Copa Catalunya Femenina. El conjunt de Xavi Pérez va quallar un matx molt complet que li va permetre dominar la situació en tot moment. El rival de les egarenques a la final, que, de moment, no té data de celebració, serà l’Astrapool CN Sabadell, que va desfer-se del CN Mataró en l’altra semifinal (12-8).

Les terrassenques van obrir forat de seguida a través d’una imparable Paula Leitón, que va anotar la meitat dels gols de l’equip. La boia egarenca va marcar l’1 a 0 només començar i, dos minuts més tard, va ampliar la renda. Les visitants van respondre de la mà de Lizotte, però Camus, des dels dos metres, va tornar a augmentar la diferència (3-1). En el segon quart, el CN Terrassa va seguir controlant la dinàmica del partit. Una acció en jugadora de més va possibilitar Leitón situar el 4 a 1. Tres minuts més tard, Prats, també en superioritat numèrica, va retallar el marge. Però les de Xavi Pérez no van fer cap altra concessió. Van incrementar la distància fins als tres gols al descans amb un parcial de 3 a 2. Leitón, Ortiz i Camus van contrarestar les dianes de Toha i Tarragó (7-4).

A la represa, les egarenques van certificar una victòria construïda des del primer minut. Leitón, qui si no, va enfilar el marcador fins al 8 a 4. Toha va replicar per part de l’equip del barri de Sants. El matx va entrar en una fase d’intercanvi de gols que va afavorir el conjunt de Xavi Pérez, que va acabar el tercer període amb quatre gols d’avantatge. Panicello va anotar el novè. El Mediterrani va respondre amb una diana de penal de Tarragó. I Ortiz, en el tram final del quart, va col·locar un tranquil·litzador 10 a 6. En els últims vuit minuts, el CN Terrassa no va trobar el camí del gol, però va saber gestionar la renda assolida i no va patir. Setó va apropar les visitants només començar el període i Espar, en el darrer minut, va situar el 10 a 8 definitiu.