MónTerrassa
Les millors seleccions d’hoquei europeu se citen a Terrassa
  • CA
Representants de les entitats organitzadores del torneig a Terrassa | L.T.

!--akiadsense-->

L’Estadi Martí Colomer de Terrassa acollirà del 6 al 9 d’agost el torneig 4 Nations Men & Women amb la presència de les seccions d’hoquei més importants del moment. Holanda, Bèlgica, Alemanya i Espanya participaran en la competició femenina, mentre que Holanda, Anglaterra, Espanya i Alemanya, ho faran en la masculina. “La ciutat ha pogut recordar què va significar ara fa 25 anys els Jocs Olímpics per a la ciutat. La programació dels actes de celebració s’ha anat complint però ens faltava un torneig de gran nivell. I ara el tenim”, ha manifestat Josep Maria Biosca, de l’Associació Hockey per Terrassa, organitzadora del torneig conjuntament amb l’Ajuntament de Terrassa, i amb la col·laboració de la Federació Espanyol d’Hockey.

A més, el torneig té l’al·licient afegit que servirà com a test final per a les seleccions competidores abans de marxar cap a Amsterdam a disputar el Campionat d’Europa. D’aquí que totes les participants hagin mostrat una gran disposició a assistir-hi, cosa que ha agraït l’organització. “És un orgull tenir aquest torneig d’alt nivell, i ens alegrem de l’excel·lent resposta que hem obtingut dels combinats convidats”, ha dit Biosca que ha lamentat que compromisos internacionals i dificultats de calendari hagin impedit que el torneig es pogués celebrar al juliol.

“És una mostra més de l’esforç que estem fent des de la Federació però també des de l’Ajuntament per tal de promocionar l’hoquei a la ciutat”, ha subratllat Marc Sala, de la RFEH; mentre que Xavi Adell, de la federació catalana ha posat èmfasi en “la bona sintonia entre totes les parts implicades” així com ha ressaltat que “en els partits també es comptarà amb un equip de delegats, tècnics i jutges d’alt nivell”. Per la seva banda, el director del torneig, Oriol Alcaraz, ha assegurat que “les instal·lacions estan preparades per una competició d’aquesta envergadura, s’ha fet un esforç per adequar-les” i ha agraït els 25 voluntaris que estaran vetllant perquè tot funcioni a la perfecció al llarg d’aquests quatre dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa