Les juvenils del CV Terrassa es retroben amb la victòria

Dissabte dia 10 les juvenils del CV Terrassa es desplaçaven a Sant Quirze després de l’aturada de Setmana Santa i la derrota a casa contra el Barberà al tie break. El partit es va iniciar amb domini clar de les egarenques que van finalitzar el primer set amb un resultat sense paliatius (8-25). Ja en el segon set, el joc de les de Dobón i Guil va continuar amb un bon nivell, amb una defensa aferrissada i un atac contundent. El ritme del partit va permetre el debut de les dues cadets Mar i Abril que van tenir un paper més que notable dins del conjunt juvenil.Va ser el tercer set quan el Terrassa va desconnectar i això va permetre a les locals desplegar-se. Ja en el quart set, les egarenques van reaccionar i van rematar el partit. Amb la victòria es col·loquen en segona posició. Aquesta setmana es desplaçaran fins a Cerdanyola.

Per la seva banda, les cadets també es desplaçaven a Sant Quirze per jugar la tercera jornada. Les joves del CV Terrassa començaven despistades el primer set davant un rival amb molt bon servei. La falta de confiança en la recepció es feia notar davant el servei flotant de les locals. El segon set va començar amb les mateixes sensacions que el primer, patint un seguit d’inprecisions que van tornar boig el partit, sense trobar el punt de calma que permetés al CVT posar-se per davant del marcador. En el tercer set, sense res a perdre, van sortir encoratjades i van fer construccions de jugades que permetien gaudir al públic assistent al pavelló municipal de Sant Quirze. El coratge de la capitana Llamas va contagiar l’equip terrassenc, però va faltar un punt de tensió en la recta final del set. El resultat final del partit va ser a favor de les locals per 3-0 amb parcials 25-9 / 25-8 / 25-18.