MónTerrassa
El Leipzig anuncia el fitxatge del terrassenc Dani Olmo
  • CA

Els camins del Barça i de Dani Olmo no es trobaran. O, almenys, no ho faran en el curt termini. Aquest dissabte, el Leipzig, l’actual líder de la Bundesliga alemanya, ha fet oficial el fitxatge de l’atacant català ha decidit fitxar pel Leipzig per a les pròximes quatre temporades i mitja, és a dir, fins al 30 de juny del 2024. El seu nou club ha pagat al Dinamo de Zagreb, equip de procedència del de Terrassa, un traspàs d’uns 30 milions d’euros fixos que es podrien arribar a convertir en 45 si es compleixen diverses variables. Lluirà el dorsal ’25’.

Dani Olmo ja havia deixat clar més d’una vegada que la seva etapa a Croàcia ja s’havia acabat i que, si podia, volia canviar d’aires aquest hivern. “He tocat sostre. El meu objectiu és anar a l’Eurocopa i se’m farà difícil si en els pròxims sis mesos només jugo una competició menor com la de Croàcia. Vull fer un pas endavant. I no només per anar a l’Eurocopa, també per seguir millorant”, va declarar en una entrevista a L’Esportiu ara fa unes setmanes. El Barça es va interessar en ell i va mantenir converses amb el Dinamo de Zagreb i el futbolista, de la mateixa manera que ho van fer altres grans clubs europeus com l’Atlètic de Madrid o el Milan, però el Leipzig ha estat el que ha apostat més decididament pel català i és el que ha aconseguit els seus serveis.

En un equip classificat per als vuitens de final de la Champions i que lluitarà per la Lliga alemanya fins a l’últim moment, ja que ara la lidera a quatre punts del segon classificat, el Bayern de Munic, Olmo intentarà continuar la seva impecable progressió i cridar l’atenció de Luis Enrique Martínez, seleccionador d’Espanya. Encara que aquest mes de gener s’ha especulat força respecte al seu possible retorn al Barça, club en què es va formar, el de Terrassa s’ha decantat per la proposta esportiva del Leipzig. Val a dir que al Camp Nou, ara mateix, la prioritat és reforçar la posició de ‘9’ i que l’opció d’Olmo es contempla de cara al futur a llarg termini.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa