L’Egara s’endú el derbi contra el CD Terrassa de DHM

LÍNIA 22 (1) GINER DE LOS RIOS (1)

Empat a un gol al Martí Colomer entre el Línia 22 i el Giner de los Rios. Un punt que es converteix en històric per als catalans, ja que a més de ser el primer que obtenen aquesta temporada, també es converteix en el primer en la seva història en la Divisió d’Honor Masculina. Una trobada, que en la seva primera part, es va presentar molt igualada fins que els valencians van començar a imposar el seu joc forçant el primer penal córner de la trobada. Saúl Esteve, el gran especialista en aquesta mena de jugades, va tornar a mostrar la seva efectivitat amb el tret directe posant en avantatge als de Sergio Tafalla. En el segon període, el Línia 22 gaudiria del seu primer penal executat per Jon Elias, el qual era desviat per un defensa i on el porter valencià refusava, apel·lant als seus bons reflexos. Després del descans, una pèrdua dels visitants va produir el gol de l’empat, obra de Pau Brollo, que va definir amb molta qualitat per anotar l’1 a 1. Va poder remuntar el Línia amb un altre penal que, novament, Albert Pineda treia amb encert sota pals. En l’últim quart els nervis semblaven apoderar-se dels equips que no van voler arriscar. Però les intencions del Giner van generar una nova ocasió que Pitarch va perdonar. Arribaria la rèplica dels catalans, més ambiciosos, que també van buscar el gol del triomf, en aquest cas des d’un altre penal. No obstant això, Elías no va poder vèncer a un Casaña que semblava vestir-se d’heroi malgrat les ocasions que va disposar el seu equip i que no van acabar en gol. En els minuts finals, Johnny Dalrymple va forçar un penal; executat sense conseqüències en dues oportunitats i va colpejar una bola que s’estavellaria en el casc del porter.

CLUB EGARA (4) CD TERRASSA (0)

Victòria del Club Egara, que al costat de l’obtinguda al matí del dissabte en l’Eduardo Dualde, permeten als de Ramon Sala coliderar la classificació. Un equip, que davant dels vermells, va sortir amb ganes d’imposar-se des del principi. Així, aviat arribava el primer penal a favor executat sense conseqüències. Però en el següent, instants després, la bola la recollia Álex Gil, qui penetrava en l’àrea pel flanc dret de l’atac, per cedir a un Pol Gispert que no perdonava. Una acció que va portar la rèplica, en la següent transició, dels de Ramon Rius. Una bona combinació acabava amb la senyalització d’un stroke, que després del seu llançament, marxava desviat. Ja en el segon període, Xavi Gispert anotava el segon en una rematada ben executada i posteriorment ho faria Álex Broto, qui pujava el tercer. Els de Matadepera portarien el partit al penal, però els ratllats evitaven mals majors sobre la seva porteria. Amb aquesta triple distància se superava l’equador. Un temps on va continuar el domini blanc-i-blau i un conjunt visitant, que quan sortia, ho feia amb perill. No obstant, seria Pere Divorra qui acabaria per tancar la trobada amb el quart i definitiu.

FC BARCELONA (1) ATLÈTIC TERRASSA HC (5)

Inflat triomf a domicili de l’Atlètic Terrasa en el seu desplaçament al Pau Negre. Un resultat que deixa als del Josep Marquès tercers, sis punts per sobre del seu rival d’aquest diumenge. Tres unitats consolidades en els instants finals del segon període. Sam Cortés obria el marcador, i segons abans del descans, Sergi Enrique l’ampliava des del penal córner. Un defensa, que res més reprendre’s el joc, tornaria a encertar amb la porteria blaugrana des d’aquest mateix punt del camp. Amb la tranquil·litat del resultat, els de Xero Gasol van continuar fent més gran la distància. Albert Beltrán i Santi Ibáñez, tancarien el capítol golejador dels visitants. Pol Compta, amb el temps complert, marcava el de l’honor per als blaugranas.