MónTerrassa
L’Egara prepara l’edició més especial de l’European Mami’s Hockey
  • CA

El Club Egara prepara l’edició més especial de l’European Mami’s Hockey Festival El Club Egara ja fa mesos que treballa en l’organització un any més de l’European Mami’s Hockey Festival (EMHF), que arriba a la seva cinquena edició i es viurà del 19 al 21 de maig al Pla del Bon Aire, en un cap de setmana plagat d’emocions i sorpreses.

Enguany, més enllà de les tradicionals activitats del propi esdeveniment, s’estan preparant emotius actes per celebrar el cinquè aniversari i conmemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, on Terrassa va ser-ne subseu. Tot un any d’intensos preparatius de tot un club bolcat completament en aquest Festival, dedicat a mares de més de 32 anys aficionades al hockey, i que esdevé cada vegada més internacional. Enguany hi participaran equips provinents d’arreu de Catalunya i la resta d’Espanya. I més enllà de l’Estat espanyol, s’han inscrit conjunts de Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya, Suïssa, Holanda, Itàlia, Argentina i fins i tot equips vinguts de Cròacia. En total, quasi bé 600 mamis d’arreu, assolint una xifra rècord de participació.

El tret de sortida d’aquesta 5a edició de la European Mami’s Hockey Festival serà el pròxim 16 de maig, amb la presentació oficial del festival que, com en les darreres edicions, es farà a la Masia Freixa de Terrassa. El dia 19 comença l’activitat esportiva i el dissabte 21, a les 12 hores, es celebrarà la desfilada de tots els equips. És, sens dubte, un dels moments més especials per a totes les participants. Dissabte a la nit està previst el sopar oficial, que acabarà amb la gran festa tradicional. Finalment, el Festival acabarà diumenge 22.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa