MónTerrassa
L’Egara DHA suma una nova victòria
  • CA

Aquesta jornada tots els equips visitants han estat els què han sumat els tres punts de la victòria i només s’han produït canvis a la part baixa de la taula.

Dissabte es va jugar el partit entre l’Atlètic Terrassa i el Junior FC i els santcugatencs van vèncer per 1-2. Marc Serrahima va inaugurar el marcador pel conjunt blau-i-negre, però Santi Ibáñez va marcar pels locals igualant el resultat. A l’inici de l’últim quart Javi García ha fet el gol que ha donat la victòria als jugadors del Junior FC.

El líder, el Real Club de Polo, va guanyar al SPV Complutense per 1-2, amb gols de Borja Llorens i Àlex Casasayas i continua a tres del segon classificat, el Club de Campo, equip que també va vèncer a l’Atlético S. Sebastián per 1-3.

El CD Terrassa va rebre al RS Tenis, que fins a aquest encontre només havia guanyat un partit i es trobava a l’últim lloc de la classificació, però aquesta jornada ha aconseguit vèncer als de Les Pedritxes (1-3) i pujar fins la vuitena posició.

El Pau Negre va acollir el partit entre el FC Barcelona i el Club Egara, que va finalitzar 1-3. Encara que els locals es van avançar amb un gol de Quim Malgosa els gols marcats per Xavi Gispert (2) i Pere Arch van donar els tres punts als ratllats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa