L’Egara i CD Terrassa es reparteixen els punts en el derbi de DHF
Jugada entre l'Egara i el CD Terrassa Hockey
Jugada entre l’Egara i el CD Terrassa Hockey | Ramon Gibert

Repartiment de punts en el derbi femení entre el CD Terrassa i el Club Egara a la Lliga Iberdrola. Amb aquest resultat d’empat a 1, ambdós conjunts es troben en la part mitja de la taula amb 15 punts en els seus respectius casellers. Un partit on Anna Fitó avançava a les visitants des del penal córner. Un gol aconseguit durant el primer quart que es va mantenir en solitari fins a arribar a l’equador del tercer. Va ser aquí quan Clara Ycart replicava també des del penal, deixant les taules definitives.

Per la seva banda, mala jornada per a l’Atlètic Terrassa que va perdre 4 a 1 davant del RC Polo. Un marcador que manté a les locals en tercera posició, mentre les visitants es queden en la setena. Les de Fabri Demarchi van desequilibrar aviat la partida amb un gol de Marta Segú per a les de Barcelona. Una variació que es va aixamplar amb el punt d’Isa Zaldúa. Després de l’intercanvi de camps, Lorena Vives ampliaria la renda. Malgrat que Maria Torrent descomptaria per a les de Jordi Flo, ja en els últims instants, Xantal Giné signava el quart i definitiu.