L’Egara arrabassa molt més que tres punts a l’Atlètic Terrassa
Les jugadores de l'Atlètic en un descans del derbi amb l'Egara
Les jugadores de l’Atlètic en un descans del derbi amb l’Egara | ATHC

ATLÈTIC TERRASSA (1) CLUB EGARA (3)

Segona victòria de manera consecutiva a domicili per al Club Egara. Un resultat que ha deixat fora de la Copa de la Reina Iberdrola a l’Atlètic Terrassa. En el període inicial, les ocasions van brillar per la seva absència, excepte un llançament de Carola Salvatella, per a les visitants i una rematada de Julia Gomes, per a les locals. Al segon quart, Júlia Calvo, no encertava a colpejar una bola que acabava passejant-se per la línia de gol visitant. No obstant, aquesta acció es convertiria en l’avantsala del punt de Lexi Sabatelli, que de revés, avançava al conjunt local. Un penal córner llançat per Clara Barba i una altra ocasió de l’escocesa, podrien haver ampliat la renda. No va anar així i a pocs segons d’arribar al descans, Berta Bonastre va tenir l’opció de retornar la igualada al lluminós.

A la represa, Bonastre va estar més encertada i aquest cop sí que encertaria la porteria contrària, posant l’empat a 1. Van poder les de Ca Salas retornar la moneda al seu rival amb dos atacs consecutius, tanmateix, les d’Albert Massaguer començaven a combinar amb velocitat i encert. D’una d’aquestes transicions, els col·legiats assenyalaven un stroke, que materialitzava Maria Tost. L’Atlètic assolia així capgirar el marcador i Bonastre va acabar fent més gran la ferida posant l’1 a 3 definitiu.

CD TERRASSA (1) JUNIOR FC (3)

Triomf del Júnior a la seva visita a Les Pedritxes, que els fa tancar la primera volta en segona posició. Una trobada on aviat obriria el marcador Georgina Oliva per a les visitants. No obstant, en la següent acció després del gol, Estel Forte, des del penal córner, retornaria l’empat al lluminós. El resultat es va mantenir inamovible fins al tram final de la trobada. Mariona Serrahima, en una acció des del penal córner, posava una altra vegada per davant a les de Marcel Malgosa. Mariona San José, amb un stroke, a menys de dos minuts per al final, acabava per tancar el marcador i donava la victòria de les de Sant Cugat del Vallès.