MónTerrassa
L’Egara acollirà la Final 4 de la Lliga d’hockey
  • CA
X
El cartell promocional de la F4 del Club Egara | CLUB EGARA

Terrassa segueix d’enhorabona, ja que després que la Reial Federació Espanyola d’Hockey Herba concedís a l’Atlètic Terrassa la seu de la Copa del Rei i de la Reina del 2019, també ha designat el Club Egara com la Final Four d’hockey herba. La competició es disputarà al Pla del Bon Aire els dies 18 i 19 de maig. Allà es concentraran els quatre millors equips de la Divisió d’Honor Masculina i Femenina.

El Club Egara al llarg dels anys ha dut a terme l’organització de diferents esdeveniments esportius en l’àmbit del hockey, sent el seu últim èxit el Exin Masters World Cup 2018 amb 135 equips participants, 443 partits en 10 dies de torneig. La candidatura presentada pel Club Egara està encapçalada per Carles Casals, director del comitè organitzador, qui va confessar estar entusiasmat davant aquest nou repte i vol, amb el seu equip de col·laboradors, superar-se una vegada més.

Sota el lema ‘Show must go on’, l’organització vol fer d’aquest esdeveniment un espectacle no només de hockey, sinó festiu, amb activitats d’entreteniment per a tots els públics. L’11 i 12 de maig es disputaran els quarts de final, tant masculins com femenins, amb els vuit primers classificats de la Lliga regular i seran els quatre equips vencedors els que participaran en la Final Four 2019

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa