L’Egara 1935, campió de Catalunya de sala masculí
L’Egara 1935, campió de sala | FCH

L’Egara 1935 va assolir aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de 2a Masculí de Hockey Sala, títol que confirma l’ascens a 1a Divisió del filial ratllat. Enquadrat al grup 1, el conjunt del Pla del Bon Aire va acabar en primera posició després de desfer-se de Matadepera 88, Sant Andreu i Can Salas amb un balanç de 25 gols a favor i 5 en contra. A quarts de final van superar al Club Egara B, en un derbi que va acabar 4-2, mentre que a semifinals van guanyar al Línia 22 per un contundent 7-2. A la final tornarien a trobar-se amb el Can Salas, a qui van vèncer per 2-4, aconseguint així el campionat i una plaça per a la màxima categoria la temporada vinent.

Cal destacar, que hi havia dos equips ratllats més que van participar-hi, i que van trobar-se per disputar el cinquè i sisè lloc. El Club Egara va ser cinquè i l’EHC, sisè (4-4/1-0).

El components de l’equip campió són: A. Pérez, T Keenan, A. Izard, J. Galí, P. Buck, J. Torras, F. Ramal, P. Divorra, N. Prat, P. Marquès. I l’staff tècnic per: Pere Amat, Siso Ventalló, Nacho Fernández i Raúl Fernández.