L’EF Manu Lanzarote, tercer al Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet
Jugada del partit del EF Manu Lanzarote contra la Damm | FCF

!--akiadsense-->

En el partit pel tercer i quart lloc al Campionat de Catalunya Juvenil Cadet Femení, el Femení Manu Lanzarote ha derrotat per 2 a 1 la Damm. Després d’un bon inici, el conjunt de Terrassa ha aconseguit avançar-se en el marcador al minut 10, quan Clara Sanz ha finalitzat amb èxit una gran jugada col·lectiva. Malgrat el gol en contra, la Damm ha sabut sobreposar-se al cop i ha donat un pas endavant amb l’objectiu d’anivellar el duel. Després de diverses arribades perilloses, ha aconseguit la diana de l’empat, obra de Naira.

A la represa, el Femení Manu Lanzarote ha tornat a fer-se amb les regnes del matx, combinant amb paciència per buscar una escletxa entre la poblada defensa rival. El ritme respecte al primer temps ha baixat una mica a causa de la intensa calor i el desgast físic. El bloc egarenc s’ha tornat a posar per davant en el marcador quan s’havien disputat pocs minuts de la segona part. Malgrat que la Damm ha intentat revertir la situació, el Femení Manu Lanzarote s’ha defensat amb encert per assegurar el triomf i la tercera plaça al Campionat de Catalunya Juvenil Cadet Femení.