MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa s’endú el derbi davant del CD Terrassa
  • CA
Els jugadors del CD Terrassa Hockey
Els jugadors del CD Terrassa Hockey | Jordi Miró

!--akiadsense-->

ATLÈTIC TERRASSA (4) CD TERRASSA (1)

Triomf de l’Atlètic Terrassa, que manté als de Xero Gasol en la tercera posició. Uns locals que van sortir amb ganes d’imposar-se des del xiulet inicial. Els visitants es defensaven amb solidesa, en un xoc on necessitaven un triomf que no van aconseguir, però que encara així, no els ha impedit assegurar la seva presència a la Copa del Rei. Els insistents atacs grocs, no van trobar el resultat del gol fins ja acabats d’entrar en el segon període, Marc Boltó encertava a culminar una bona opció individual dins de l’àrea, realitzada per l’atacant. Una variació que va tenir continuïtat amb un desviament a la xarxa d’Albert Beltrán i una precisa rematada de Santi Ibáñez, que portaven el triple avantatge en arribar al descans. Amb la represa, els de Ramon Rius van estirar línies, per d’aquesta manera, tenir les seves opcions de marcar. Però qui si encertaria seria novament Santi Ibáñez, que pujava el quart al caseller local. Abans de finalitzar la trobada, els de Matadepera obtindrien, fruit dels seus intents, un gol del seu capità; Marc Lara, amb el qual es tancava el xoc.

CLUB EGARA (4) FC BARCELONA (1)

Tres nous punts per al Club Egara, que al tancament de la primera volta de la competició, els deixa com a colíders. Un triomf davant del FC Barcelona, consolidat en els últims segons del període inicial de joc. Moment en el qual Xavi Gispert obria el marcador. Un gol que tindria continuïtat minuts després, quan Marc Recasens, també des del penal córner, ampliava la renda a dos. Al descans els blaugranes descomptaven. Ho feien per mitjà de Michel Van de Stadt, qui anotava des del punt de stroke. Un resultat incert que es va mantenir així fins als últims minuts, quan de nou Gispert i seguidament Pere Divorra, certificaven la victòria ratllada.

LÍNIA 22 (0) CLUB DE CAMPO (6)

Inflat triomf a domicili del Club de Campo en el seu desplaçament al Martí Colomer. Tres nous punts que els confirmen com a colíders de la competici. Els de Pablo Usoz van encarrilar la victòria ben aviat, quan dins del segon minut de joc, Ricardo Sánchez celebrava el seu aniversari amb el primer gol de visitant. Una variació, que abans de tancar el període inicial, va tenir continuïtat amb un segon anotat per Jaime Campuzano. Seria a tocar del descans, quan Álvaro Tello portaria al tercer al caseller madrileny. Ja després de la represa, Quique González de Castejón, José Basterra; amb el 12è de la temporada i de nou Campuzano, deixarien el marcador fet i fet definitiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa