L’Atlètic Terrassa perd la final de la Copa del Rei

El RC Polo s’ha proclamat campió de la Copa d’el Rei MUNICH després de superar l’Atlètic Terrassa per 3-4 en una èpica final decidida en els instants finals. L’equip de Barcelona ha remuntar el partit sobre la botzina per aixecar la seva 31è copa. L’Atlètic Terrassa, amfitrió de l’torneig, buscava alçar la copa a casa seva. El RC Polo, per la seva banda, també desitjava coronar i defensar el títol aconseguit fa 9 mesos. Després de superar per shoot outs a l’SPV-Complutense, a quarts, i a l’Junior FC, a semis, l’equip local arribava a la cita decisiva amb la il·lusió com a bandera.

El Polo, per la seva banda, també va apel·lar a la sort dels llançaments per vèncer el Club de Campo en semifinals mentre que, prèviament, va derrotar a un complicat Club Egara per la mínima. L’espectacle es donava cita a Terrassa.

Els compassos inicials presagiaven una final que es definiria per detalls. Manuel Bordàs batejava el marcador amb una acció col·lectiva que finalitzava amb èxit quan el rellotge indicava el minut 7. Tot seguit, Albert Beltrán posava les taules ràpidament després d’un penal córner precís. La ràpida reacció de l’Atlètic tornava a veure’s reflectida en el marcador gràcies a un Jan Malgosa que aprofitava un error defensiu per revertir el resultat. Marc Calzada evitava l l’empat amb una intervenció immaculada en un xut fort des del penal córner. L’emoció creixia al feu vallesà després d’aquest inici d’altíssim nivell. Tot això passava en el primer quart. Ja en el segon parcial, Xavi Lleonart tornava a posar l’empat després d’aprofitar un rebot que servia per estampar el 2-2. Els de Barcelona van poder augmentar la seva renda amb dues accions de penal a favor que no van aconseguir concretar amb èxit.

El descans semblava baixar la intensitat d’un duel frenètic donant-li treva a un tercer quart amb poques ocasions. Una d’elles, protagonitzada novament per un incombustible Albert Beltrán, servia abans de l’últim parcial per tornar a posar en avantatge el club groc anotant el seu doblet personal. Amb el 3-2 arribava l’últim quart amb tot per decidir. El Polo no baixava els braços i gairebé aconsegueix igualar una altra vegada amb la seva arma letal: el penal córner. Després d’un intent nul, l’anhelat empat es va gestar al 66 en un agònic final. Va ser tal l’emoció que, en l’últim minut, Marc Reyné va penetrar a l’àrea i va connectar el seu estic amb la bola per marcar el 4-3 definitiu per certificar la remuntada.