L’Atlètic Terrassa jugarà la gran final de la Lliga

LAtlètic Terrassa i el Club de Campo disputaran aquest diumenge la final de la Lliga MGS (14.00 hores), després de superar a les semifinals de la Final Four al RC Polo Barcelona (3-2) i al Club Egara (4-3) , respectivament.

ATLÈTIC TERRASSA (3) RC POLO BARCELONA (2)

Un partit que ha estat molt equilibrat en el seu període inicial. Un únic llançament de Joan Tarrés, desviat per Cesc Mata, hagués pogut canviar el marcador. El segon quart ha seguit el mateix guió, amb dos rivals molt igualats que no aconseguien superar les defenses. Seria amb un penal córner, a prop d’arribar al descans, quan Pau Cunill posava per davant els de Can Salas (1-0, minut 33).

Mínima diferència que compensaria Xavi Lleonart, només retornar al joc, després d’una jugada individual (1-1, minut 37). Una acció que ha esperonat els de Roger Pallarols, que han començat a acostar-se-se amb perill a la porteria defensada per Marc Calzada. Però a les acaballes del tercer parcial, un gran moviment de Jordi Bonastre ha acabat en el segon gol per als de Xero Gasol (2-1, minut 52).

Amb la mínima diferència s’ha entrat en l’acte definitiu. La pissarra de Roger Pallarols entrava en joc per deixar una bola franca a un Roc Oliva que no perdonava (2-2, Minuto 55). I a menys de dos minuts pel final, de nou des del punt de penal, Pau Cunill ha encertat amb la porteria rival i posava el seu equip a la final (3-2, minut 68).