L’Atlètic Terrassa DH i l’Egara DH es classifiquen per la Copa del Rei

Finalitzada la 1a volta de la DHA ja es coneixen els vuit equips que prendran part en la Copa del Rei, que es celebrarà al Junior FC del 17 al 19 de març, i en la que cincs dels participants són catalans: RC Polo, Atlètic Terrassa, Club Egara, Junior FC i FC Barcelona. També s’han classificat Club de Campo, RS Tenis i SPV Complutense.

L’Atlètic de Terrassa ha guanyat per la mínima al RS Tenis, 2-1; encara que l’equip visitant ha inaugurat el marcador, que s’ha mantingut inamovible fins el tercer quart, els grocs han remuntat amb gols de Santi Ibáñez i minuts després d’Albert Beltrán. El combinat de Dani Martín ha acabat en segon lloc de la classificació aquesta 1a volta.

El Club Egara, que ocupa el tercer lloc, ha guanyat a domicili al FC Barcelona (1-3). Els gols dels ratllats els han marcat Edu Arbós, Xavi Aguilar i Lluís Mercadé; Juan Cruz Vila ho ha fet pels locals, que encara haver perdut han aconseguit classificar-se per participar en la Copa del Rei. El CD Terrassa ha aconseguit sumar un punt a l’empatar a domicili amb el SPV Complutense (1-1). El gol dels vermells l’ha marcat Marc Miralles.

La màxima competició estatal inicia ara un parèntesi per la disputa del Campionat del Món sub 21, i no es reprendrà fins el 19 de febrer; al mes de desembre torna el Campionat de Catalunya que es clourà el dia 18 al Club Egara i la competició de hockey sala es jugarà al mes de gener.