L’Atlètic Terrassa campió de Catalunya de DHA
L'Atlètic s'ha proclamat campió de Catalunya
L’Atlètic s’ha proclamat campió de Catalunya | Alann.photo

!--akiadsense-->

L’Atlètic Terrassa HC s’ha proclamat campió de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Xavi Gasol va endur-se el títol a la tanda dels shoot outs (3- 0), després de finalitzar el partit de la final contra el Junior FC amb empat a 1. El partit, com mostrava el marcador, va ser molt igualat.

El resultat inicial es va mantenir sense canvis fins el minut 23, quan Roger Figa va marcar de penal per l’equip de Sant Cugat. L’avantatge del Junior FC va perdurar fins al minut 58 quan Pepe Cunill, també de penal marcava per l’Atlètic Terrassa HC. Amb aquest resultat els shoot outs van decidir qui s’enduia el campionat i els grocs van guanyar per 3-0. El partit es va jugar diumenge, dia 20 d’octubre, a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona i va estar dirigit per les col·legiades Sandra Adell i Laura Trujillo, Alejandro Mafla va ser el tercer àrbitre. Aquest ha estat una fita història ja que és la primera vegada que dos dones xiulen una final del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina.

Els jugadors campions d’aquesta 99a edició són Marc Calzada, Marc Vizcaíno, Jan Malgosa, Marc Pujal, Jordi Bonastre, Albert Beltran, Dani Malgosa, Xavi Galí, Ignasi Torras, Sam Cortes, Oriol Peremiquel, Lluís Melé, Pep Cunill, Quim Malgosa, Marc Escudé, Santi Ibáñez, Arnau Pérez i Jan Vall. Xavier Gasol ha estat l’entrenador i Marc Caparrós el delegat. Marc Calzada va rebre el premi al Millor Jugador.