Un Pau Cunill superb envia l’Atlètic Terrassa a la final de l’Euro League
L'Atlètic s'ha enfrontat a l'Uhlenhorst alemany en la semifinal de la EHL
L’Atlètic s’ha enfrontat a l’Uhlenhorst alemany en la semifinal de la EHL | EHLHockeyTV

!--akiadsense-->

L’Atlètic Terrassa ha disputat aquest dissabte la semifinal de la Final Four de l’Euro Hoquei League (EHL), màxima competició continental que se celebra a Amsterdam (Països Baixos) del 3 al 5 d’abril. El conjunt egarenc s’ha batut a l’Uhlenhorst alemany en un partit de màxima igualtat que no s’ha decidit fins a l’últim segon (2 a 3). Els de Can Salas han tornat a fer història i s’han guanyat el pas a la gran final que tindrà lloc aquest dilluns a les 13.30h, contra el Bloemendaal holandès.

La primera mitja part no ha estat favorable per als interessos de l’Atlètic. Al primer quart ha estat igualtat i la clau ha estat l’efectivitat de cara a porteria. Així l’Uhlenhorst ha transformat un penal strock, pujant l’1 a 0 al marcador, mentre que els de Can Salas han vist com el pal refusava el penal llançat per Pepe Cunill. Al segon quart, l’Atlètic ha trepitjat més l’àrea dels alemanys als primers minuts. Poc a poc però, els rivals han anat guanyant terreny. L’electrònic, però, no s’ha mogut.

Celebració del gol de l'Ulhenhorst
Celebració del gol de l’Ulhenhorst | EHLHockeyTV

A la represa, els esperava el millor per als de Xero Gasol. Al minut 13, Jordi Bonastre ha fet saltar els grocs amb un gran gol. Un merescut premi a la insistència i confiança. S’entrava doncs al darrer quart amb tot per resoldre’s. Quan ja semblava que el partit acabaria així però en els minuts finals s’ha revolucionat. Ha sortit al rescat Pau Cunill. Primer, ha transformat un penal córner al minut 12 i ha deixat la victòria a tocar. L’alegria ha durat ben poc perquè a falta d’un minut perquè l’àrbitre xiulés el final, l’Uhlenhorst ha empatat. Però el mateix Cunill ha tornat a perforar la porteria alemanya ja en el darrer sospir donant la victòria i al pas a la final als egarencs.