MónTerrassa
L’Atlètic infantil femení, campió d’Espanya
  • CA
L’equip infantil es va proclamar Campió d’Espanya | ATHC

!--akiadsense-->

L’Atlètic infantil femení ha firmat un gran campionat i s’ha acabat proclamant campió d’Espanya després de vèncer al SPV Complutense a la final per 3 gols a 2. Aquest suposa el cinquè títol pel club de Terrassa en aquesta categoria de les onze edicions celebrades.

Les noies de Xavi Lis van passar a la final gràcies a la victòria en el derbi de semifinals contra el Club Egara (2-1). A la fase de grups, l’Atlètic va acabar en segona posició al caure en l’última jornada contra el Júnior FC (1-2), que va fer primer. Abans, les grogues havien passat per sobre de Giner de los Ríos (6-5), La Candelaria Rincón Victoria (5-0), RC Jolaseta (8-4) i Club de Campo (7-1).

Menys sort van tenir els nois, que van aconseguir una meritòria cinquena posició després de guanyar a la Complutense (5-3) amb la decepció de quedar fora de semifinals per diferència de gols amb el RC Jolaseta. L’equip entrenat per Oriol Vall va quedar tercer del grup empatat a punts amb els bascos, però la derrota dels grocs en el duel directe (3-4) els va fer quedar fora del segon lloc de la taula.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa