MónTerrassa
L’aleví Evan Dobón es proclama campió de Catalunya de voleibol
  • CA
Evan Dobón amb el seu equip del CN Sabadell | X.D.

!--akiadsense-->

Aquest passat cap de setmana les instal·lacions del Club Voleibol Andorra (Andorra la Vella) van acollir la fase final del Campionat de Catalunya aleví de voleibol, on va participar el jugador egarenc Evan Dobón, actualment a les files del Club Natació Sabadell.

L’equip de Dobón va proclamar-se Campió de Catalunya, i aconsegueix d’aquesta manera, per segon any consecutiu, la classificació pel Campionat d’Espanya. Després d’una gran temporada, l’equip del CNS, va aconseguir la segona plaça a la lliga que els permitia entrar a la fase final. Després d’un primer partit a semi- finals contra el CV Salou, en la qual guanyaven en el Tie Break, van enfrontar-se a la final al FC Barcelona on amb una gran actuació van proclamar-se campions de Catalunya en imposar-se per 2 sets a 0.

Amb aquesta classificació, Evan Dobón, encara de categoria benjamí, jugarà per segon any consecutiu la fase final del campionat d’Espanya els dies 23, 24 i 25 a Valladolid, on l’anterior temporada va classificar-se com a tretzens.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ely a juny 01, 2017 | 20:53
    Ely juny 01, 2017 | 20:53
    Estoy muy orgullosa de ti cariño, con sólo 9 años, has conseguido llegar por segundo año consecutivo al campeonato de España de Volley. Te deseo toda la suerte del mundo junto a tus compañeros y que disfrutes el momento al máximo! De 250.000 habitantes que somos en terrassa, eres el único de poder tener ese privilegio. Vivelo con la mayor intensidad mi niño. Te quiero!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa