La selecció de waterpolo masculí segella el pas a semifinals dels JJOO

La selecció espanyola masculina de waterpolo -amb els egarencs Álvaro Granados i Bernat Sanahuja, s’ha classificat per a les semifinals del torneig dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, després de guanyar per 12 a 8 als Estats Unitats, en un partit de quarts de final disputat al Centre Tatsumi. Amb aquesta victòria, el combinat estatal se les haurà a semis amb el guanyador de l’Itàlia i Sèrbia (divendres a les 12.50h, hora d’aquí). Per primera vegada a la història, els dos equips espanyols lluitaran per les medalles.

El partit ha estat molt més complicat del que a priori es pensava. El primer quart ha finalitzat amb un parcial de 3-3 (Perrone, Fran Fernández i Sanahuja). L’intercanvi de cops s’ha mantingut al segon parcial que s’ampliava amb tres gols més per banda (6-6 amb dos gols de Granados i un de Miguel Toro). A la represa, els espanyols han ajustat la defensa però han perdut capacitat ofensiva. Tot i així, Sanahuja ha clavat el desempat (6 a 7). Ha estat en els darrers vuit minuts que s’han pogut desfer dels nord-americans amb un parcial d’1 a 4 que segellava el pas a semifinals.