MónTerrassa
La migcampista Hazuki Nagai fitxa pel Club Egara
  • CA

El Club Egara DHF incorpora per a la segona part de la temporada a la migcampista japonesa Hazuki Nagai, de 22 anys. Internacional absoluta, és la mig centre titular del Japó i va disputar els darrers Jocs Olímpics de Rio 2016. L’arribada de Nagai es valora molt positivament dins el vestidor ratllat.

“Ens faltava una jugadora per poder completar les rotacions al mig del camp i ens anirà molt bé”, destaca Andrew Wilson, entrenador de l’Egara, que creu que la japonesa “aportarà estabilitat com a punt de referència del mig del camp i ajudarà a què altres jugadores, més joves, s’alliberin de tanta responsabilitat i puguin fer un pas endavant”. Hazuki Nagai arriba al Pla del Bon Aire a través de l’ex porter ratllat Suguru Deguchi, que li va recomanar el Club Egara per viure la seva primera experiència a Europa.

A partir d’aquí, Wilson, juntament amb la direcció tècnica, van estudiar la incorporació. “És una demostració per part del club de les aspiracions que té per a les jugadores de la casa. Nagai té molta qualitat i ajudarà al grup a aprendre i fer-se més fort aquesta temporada i de cara al futur. Ens enriquirà en tots els sentits”, comentava Wilson. Nagai va arribar ahir a Terrassa, ja va conèixer a algunes de les seves companyes i va visitar les instal·lacions del Pla del Bon Aire. Aquest dimecres ja començarà a entrenar amb el grup.

Hazuki Nagai | Twitter

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa