La medalla de bronze s’escapa dels dits de Bernat Sanahuja i Alvaro Granados

No ha pogut ser. Després d’una competició espectacular, la selecció espanyola de waterpolo marxarà dels Jocs Olímpics de Tòquio sense medalla. Els espanyols, amb els terrassencs Bernat Sanahuja i Alvaro Granados, han caigut en la lluita pel bronze davant d’Hongria.

El partit ha començat molt dur. Anades i vingudes que han finalitzat amb un 3 a 3 per acabar al primer quart al Centre Tatsumi. Cap dels dos equips volia que el rival s’escapés en el marcador, d’aquesta manera, al descans ha arribat amb un nou empat a l’electrònic: 5 a 5. Però aquí ha vingut la debacle. I és que l’equip de David Martín s’ha quedat totalment encallat, i en el tercer quart només s’ha pogut veure un gol, i ha estat dels rivals (6 a 5). Han estat 12 minuts en què els espanyols no han vist porteria. I els hongaresos ho han aprofitat per acabar fent forat i endur-se la victòria per dos gols (7 a 5).