MónTerrassa
Les juvenils del CV Terrassa es retroben amb la victòria
  • CA
Moment del partit de les juvenils amb el Barberà
Moment del partit de les juvenils amb el Barberà | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Dissabte a Bon Aire, el CV Terrassa juvenil femení s’enduia la victòria davant d’un gran Barberà B (22-25/25-23/26-24/12-25/15-11). Després de caure a Sabadell l’anterior jornada, el conjunt de Dobón i Guil, rebia el Barberà amb ganes de retrobar el camí del bon joc. Tot i que l’inici va recordar a la dinàmica del partit anterior, poc a poc el conjunt egarenc va anar fent-se amb el partit.

Les noies de Terrassa van perdre el primer set amb un marcador molt ajustat patint en recepció i sense opcions de poder construir l’atac. D’aquesta manera, el Barberà, un equip molt sòlid, s’enduia el primer set. En el segon set, molt més concentrades les de Terrassa mostraven una altra imatge, molt més contundents en atac i bloqueig, neutralitzaven les visitants que en cada fase del joc posaven contra les cordes a les locals. El 3r set amb victòria local, era un calc del set anterior on les anades i vingudes pels dos equips eren constants, oferint un molt gran espectacle al nombrós públic que omplia les graderies.

El quart set queia de la banda del les visitants en gran part per una mala elecció tàctica de Dobón i Guil, que no es va poder reencaminar. La situació va distreure les jugadores locals que fins al moment estaven molt entregades al partit. El Barberà ho va saber aprofitar molt bé per a forçar el set de desempat. En el 5é i últim set, el CV Terrassa, sortia molt més tranquil que les visitants i minimitzant els errors propis agafaven avantatge durant tot el set que ja no van perdre fins a la victòria del matx. Gran partit que manté a les egarenques en segona posició a l’espera de rebre el proper dissabte a Bon Aire al Sant Cugat Plata.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa