Un moment del partit de les juvenils davant del Bordils
Un moment del partit de les juvenils davant del Bordils | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Dissabte, les juvenils del CV Terrassa, es van desplaçar fins a Bordils per jugar una nova jornada de la Lliga preferent. Les de Dobón i Guil van tornar amb els 3 punts al sarró tot i que no van mostrar la seva millor versió de joc. Les egarenques que van desplaçar-se fins a terres gironines amb tres baixes, van guanyar un partit on la seva brillantor en el joc no va aparèixer en cap moment.

Amb un tanteig de 1-3 ( 25-20/18-25/18-25/22-25 ) les egarenques van començar a remolc un partit en què el desordre defensiu va ser la tònica general i que va ser molt evident en el primer set, que s’escapava després de múltiples errors no forçats que posaven l’equip molt nerviós davant d’un rival, el CH Bordils, que no fallava. El segon set tot i que les egarenques van recuperar gran part del seu joc, on cal destacar el paper de les centrals que en absència de les lliures havien de fer tasques de recepció i defensa amb un paper més que meritori.

El 3r i 4rt set la tònica va ser la mateixa, on un Terrassa desconegut s’enduia la victòria amb un joc fluix i lluny del que solen mostrar. La següent jornada que es disputarà a Bon Aire després del pont. Les egarenques rebran el Viladecans B, equip que va derrotar l’equip de Dobón i Guil a l’anada i que ara a Terrassa, s’haurà de guanyar per mantenir la segona plaça de la classificació.

Nou comentari