MónTerrassa
Les juvenils del CV Terrassa es compliquen la 2a plaça
  • CA
Les juvenil del CV Terrassa
Les juvenils del CV Terrassa | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Mal partit de les juvenils del CV Terrassa, entrenades per Dobón i Guil, que tornen de la parada nadalenca amb una derrota inesperada. El passat dissabte dia 12 les egarenques es dirigien a Sant Cugat per a jugar la penúltima jornada de la primera fase de competició (3 – 2: 25-18/25-20/21-25/22-25/15-13)

A priori havia de ser un partit en què les egarenques no havien de patir gaire per aconseguir la victòria, ja que a l’anada les locals guanyaven 3-0. Res més lluny de la realitat, ja que amb un Sant Cugat molt millor i un Terrassa molt fora del seu joc habitual, es presentava ja en el primer set un partit que el Terrassa no esperava. Les locals amb una defensa molt fèrria i un atac molt intel·ligent que no trobava la contra de les egarenques es feia amb el control del joc al llarg de tot el partit.

L’actuació arbitral, discutida per a tots dos equips, va deslluir un partit molt interessant, posant com a artista convidat el col·legiat que errava constantment en les decisions del joc per ambdós conjunts. Finalment i amb una lleugera remuntada en la intensitat del joc per part de les egarenques, s’arribava al Tie break que perdien per la mínima. Aquesta derrota dificulta molt les possibilitats de poder concloure aquesta fase en segona posició de grup a l’espera de rebre el Castellar FS que desembarcarà a Bon aire el dissabte vinent per a defensar aquesta posició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa