El juvenil del Jabac suma un valuós punt davant la DAMM

L’equip entrenat per Edu Mota va sumar un nou punt davant una bona Damm. L’equip va treure l’orgull en el moment que més complicat es va posar el partit i va aconseguir sumar un nou i valuós punt.

A la primera part ambdós equips no van trobar cap formula dins dels seus plantejaments per generar ocasions clares de gol. La Damm tenia una clara intenció de tenir el pes del partit a través de tenir la pilota i generar situacions d’avantatge per fora amb uns laterals força estirats i poder. Per la seva Banda els d’Edu Mota es van sentir còmodes defensant-se bé per intentar treure avantatge de les situacions de contraatac, amb un Adrià Torres com a principal referent en l’inici de les contres.

La segona part, en una de les ocasions d’arribada per fora de la Damm el punta, còmodament va poder rematar i fer pujar el primer gol al marcador que va avançar als visitants. Un valent plantejament ofensiu del Jabac va permetre que, en una de les contres, Pablo Dominguez empatés el partit definitivament. En els últims 10 minuts el Jabac va apretar l’accelerador i tot i que va generar perill el marcador ja no es va moure.

El juvenil A del Jabac jugarà el seu proper partit el pròxim dissabte a les 16:00 davant el Sans.