MónTerrassa
El juvenil del CV Terrassa no dona opcions al Lleida
  • CA

Els juvenils del CV Terrassa Teknopoint s’enfrontaven davant del Lleida amb la plantilla minvada. L’equip jugava el seu últim partit de la temporada a casa i ho feien amb ganes de portar-se els 3 punts davant la seva afició. No obstant, l’enfrontament va ser, en general, fluix per ambdues parts. Els punts però es van quedar a terres egarenques per 3 a 0 (25-13/25-16/25-20).

En el primer set el rival no aconseguia trobar-se. El col·locador de Terrassa Sergi García posava els de Lleia un 7-0 en el marcador amb un encertadíssim servei. El rival acumulava errors que els egarencs van saber aprofitar per tancar el set amb un contundent marcador. Malgrat el resultat, els juvenils de Terrassa no acabaven de deixar-se anar i jugar al seu millor nivell, la 1a línia defensiva no funcionava del tot bé i no sabien aprofitar els regals en forma de FREE que el rival li atorgava. Així i tot el set es va tancar de forma clara.

El tercer va seguir la tònica del segon, encara que aquesta vegada el Terrassa va cometre més errors no forçats que en els sets anteriors. Finalment els egarencs van saber tancar el set i el partit i sumar aquests tres punts per acomiadar-se així de la seva afició a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa