Un juvenil del CV Terrassa sense encert cau amb el Castellar
El juvenil masculí del CV Terrassa
El juvenil masculí del CV Terrassa | CV Terrassa

Diumenge, 21 de març, el juvenil masculí del CV Terrassa disputava des de feia molt temps un partit com a local amb públic a la graderia. Els egarencs s’enfrontaven al FS Castellar, quart a la classificació. El partit va començar amb un marcador ajustat, en el qual cap dels dos equips aconseguia avantatge sobre el rival. Tot i així, l’equip visitant aprofitava els errors del CV Terrassa per fer-se amb el primer set per 21-25.

En el segon set, el FS Castellar amb bons atacs aconseguia un gran avantatge difícil de remuntar pel CV Terrassa, acabant així el set amb un resultat de 17-25. Al tercer set, l’equip local semblava sortir amb un joc més organitzat fent bones defenses i atacs, cosa que va fer que el marcador es decantés a favor seu amb un 25-13. El quart set tot i ser molt igualat, l’equip local no podria acabar-lo remuntant i va finalitzar amb un 22-25, donant la victòria al FS Castellar.

Aquesta setmana, el dia 28 de març, als juvenils els espera un rival difícil, CEV l’Hospitalet, que són els segons a la classificació.