El juvenil A del CV Terrassa comença molt fort la Lliga
Partit del juvenil A del CV Terrassa
Partit del juvenil A del CV Terrassa | CV Terrassa

Aquest dissabte, l’equip juvenil femení A del CV Terrassa començava la temporada jugant a Sant Quirze. Les jugadores de Dobón i Guil afrontaven el primer partit amb moltes ganes i això es va veure reflectit en el joc de les egarenques: no van deixar a les locals respirar i es van dur el primer set per un total de 9-25. Les juvenils van guanyar el segon set amb un marcador més ajustat, patint en recepció i amb poques opcions de poder construir l’atac acabant el set amb un 17-25. El tercer set, liderat en gran mesura per les noves incorporacions de l’equip, va finalitzar el partit amb un 12-25. Tot i les mesures del Covid-19 les egarenques es van emportar la primera victòria amb un 0-3 cap a casa.

La propera setmana estrenaran la nova seu del Club al pavelló de la Maurina on rebran el CV Murs Montjuïc com a locals. L’entrenador Xavi Dobón va explicar al final del partit que han tingut “bones sensacions en aquest inici de competició atípic. Les noies han sabut adaptar-se a les noves condicions i han mostrat un joc fluid i intel·ligent que fa pensar que aquesta temporada podrem gaudir molt. Hi ha aspectes a millorar, és evident, però a poc a poc aquest equip va conjuntant-se com un grup sòlid que juga un molt bon voleibol”.

Primer partit de la temporada per al juvenil B del CV Terrassa
Primer partit de la temporada per al juvenil B del CV Terrassa | CV Terrassa

Per la seva part, diumenge a la tarda es va disputar el primer partit de la temporada entre els juvenils femenins del CV Terrassa B i el CV Sant Quirze Blanc en el pavelló municipal de la Maurina. Victòria de l’equip visitant per 3 a 0. El primer set, el més igualat del matx, les jugadores de Guil i Valls amb una molt bona feina de recepció i defensa van aconseguir retenir el bon servei i atac dels seus rivals. Va acabar el set amb un ajustat 19 a 25. Diferent van ser el segon i el tercer, on les egarenques no van ser capaces de frenar el joc del CV Sant Quirze. Moltes imprecisions en recepció i desajustos a millorar en la defensa, que van provocar la derrota per 8 a 25 i 9 a 25 respectivament. Primera prova per a un equip en formació, amb moltes jugadores noves i joves que clarament anirà a l’alça. La setmana vinent visitaran Cerdanyola per a enfrontar-se al CV Cerdanyola Blanc.