El juvenil A del CV Terrassa s’estrena amb victòria i bones sensacions

Bones sensacions per al juvenil A del Club Voleibol Terrassa en la seva estrena a la lliga 2021-22. L’equip dirigit per Jesús Requena i Juan Cruz va aconseguir la victòria per 3 a 1 davant del CV Igualada. El conjunt local es va avançar en el marcador per dos sets a zero gràcies a una dinàmica guanyadora, amb marcadors però força ajustats per culpa d’errors propis, a banda i banda, que van acabar decantant la balança a favor de les terrassenques.

En el tercer set, ja amb la tranquil·litat del 2 a 0 a favor, el CV Terrassa va realitzar alguns canvis en posicions i rols, la qual cosa es va traduir en errors impropis i va permetre a l’Igualada retallar distàncies al marcador. Al quart i últim, les egarenques van sortir amb més empenta, sobretot des de la línia de servei, on van aconseguir fer molt mal a les igualadines. Serveis forts i buscan les línies de conflicte en la recepció rival va ser la tàctica que millor va funcionar, i combinat amb més opcions per fer ones jugades i finalitzar els atacs, van acabar amb el 3 a 1 final. Amb molt marge encara de millor, les egarenques arrenquen molt bé la temporada, i ja preparen el pròxim partit al camp del Manresa, dissabte vinent.

Derrota sense paliatius per al júnior femení

Derrota en el debut del júnior femení del CV Terrassa davant el Sant Just Groc per 1 a 3. En un inici on les visitants van agafar un avantatge de vuit punts, l’equip de Guil i Portero va ser capaç de sobreposar-se i endur-se el primer set per 25 a 22. En el segon, les visitants van millorar en atac i van guanyar per 14 a 25. El tercer set, més igualat que el segon, les terrassenques van lluitar fins al final, però de nou les de Sant Just es van acabar imposant per 21 a 25. L’últim set, en una desconnexió total de les júnior del CV Terrassa, amb errors constants en servei, defensa i recepció, no hi va haver res a fer. Un quart set per a oblidar, que va acabar amb un 6 a 25. Sensacions agredolces en el debut en aquesta categoria de nova creació per al club terrassenc. La setmana vinent visita a Lleida per a jugar davant el Cellel Lleida.