El junior del CV Terrassa aguanta la pressió i s’endú la victòria

El junior del Club Voleibol Terrassa va presentar batalla i va saber aguantar la pressió per endur-se la victòria davant del Cubelles. El partit va tenir lloc aquest diumenge, 7 de novembre, i representava per al conjunt terrassenc, potser l’enfrontament més important de la primera fase de la competició. I és que els vermells defensaven liderat i imbatibilitat, després de cinc jornades disputades. Calia la victòria perquè el Sant Pere i Sant Pau no es posessin al capdavant.

El CV Terrassa jugava a casa, a pavelló de la Maurina, i això va ser un factor molt positiu. Perquè va ser un partit difícil però el públic va donar l’empenta necessària. El primer set va ser molt ajustat i va acabar caient de la banda dels rivals per 22 a 25. A partir d’aquí, els egarencs van reaccionar i gràcies a un canvi de col·locador es va aconseguir empatar a 1 set (25-14). El tercer set va ser elèctric i tots dos equips van arribar als 24 punts, el Terrassa va saber aguantar millor la pressió i va acabar guanyat el set per 27 a 25. El quart i últim set no va ser fàcil tampoc per als locals perquè els rivals van plantar cara. Finalment però, el junior se’l va endur per 25 a 20. I així va arribar l’esclat d’alegria.

Aquest cap de setmana, els juniors juguen a Tarragona contra Sant Pere i Sant Pau, els segons a la competició, en un altre partit molt i molt complicat i que pot ser decisiu.

Derrota del juvenil masculí

D’altra banda, dissabte passat, el juvenil masculí del CV Terrassa va tenir un nou partit de Lliga. Els egarencs es van desplaçar fins al pavelló del Carmel per enfrontar-se a l’Institut Anna Gironella Mundet. Les ganes amb les quals van sortir al camp es va plasmar en el seu joc. Els dos equips van mostrar una bona dinàmica però finalment el primer set va anar a parar a mans de l’equip local, per 28 a 26. Al segon set, els terrassencs van patir alguns errors propis que els van passar factura, i que el Mundet va saber aprofitar, enduent-se’l per 25 a 23. Aquests errors es van tornar a repetir en el tercer i últim set, donant la victòria als locals per un més clar 25 a 20. Malgrat la derrota, els entrenadors del juvenil, Collell i Molina, han destacat les “molt bones sensacions” gràcies a la “millora de l’equip”. La pròxima jornada serà contra el Club Natació Sabadell.