El júnior del CV Terrassa no pot aturar el Barça

El júnior masculí del Club Voleibol Terrassa no va poder fer res davant d’un superior FC Barcelona. Els terrassencs van caure derrotats per 0 a 3 al pavelló municipal de La Maurina. Els visitants van ser superiors en totes les fases del partit, tot i que els locals els van plantar cara sempre que en van tenir l’ocasió. El primer set va ser liderat pel Barça amb un avantatge en el marcador massa ràpid i clamorós. Per contra, el segon va començar més igualat, i fins i tot el Terrassa va aconseguir avançar-se en l’electrònic en algunes ocasions. En el darrer i últim set, els vermells van tornar a tenir la iniciativa, gràcies a una bona ratxa de serveis, però el FC Barcelona va saber reaccionar a temps i sentenciar el partit i endur-se la victòria.

Un sènior masculí, invicte

D’altra banda, el sènior masculí manté intacte la seva ratxa de victòries en la fase d’ascens a 1a Catalana. Diumenge, els terrassencs van aconseguir la seva quarta victòria consecutiva gràcies a imposar-se al Club Voleibol Tiana per 3 a 0. Fins ara, no han perdut cap partit disputat aquesta temporada. L’equip dirigit per Vicky Cenalmor va sortir amb molta intensitat des del minut 1, i el primer set va caure per 19 a 25. Al segon set, es va aprofitar per moure banqueta i donar minuts als jugadors menys habituals. El bon nivell dels entrenaments durant els últims mesos va permetre provar coses noves amb un rival que intentava oposar resistència. Va ser per això, i per diversos errors propis, que el set va acabar amb un molt més ajustat 22 a 25.

En el tercer set, mantenint el mateix equip en pista, el CV Terrassa va agafar avantatge al marcador. En un moment de desconcentració, el rival ho va aprofitar i va retallar distàncies. Tanmateix, Cenalmor no va voler fer ús dels temps morts per veure si l’equip reaccionava sense ajuda externa. I així ho va fer. El set va ser per ells per 24 a 26. D’aquesta manera els egarencs sumen 3 punts que els mantenen com a líders en solitari del grup ASCENS1 i continuen invictes en la competició. La setmana vinent l’equip s’enfrontarà a un rival directe, Volei Rubí, el dissabte 26 a les 18h en La Maurina.