MónTerrassa
Jugadors i equip tècnic del Terrassa FC, negatius en coronavirus
  • CA

Els dos membres del cos tècnic del Terrassa FC que dimecres van donar positiu en el primer test dut a terme són negatiu a la prova completa serològica a la que s’han sotmès i confirmen que cap component del primer equip del Terrassa està contagiat.

Dilluns, 8 de juny, Terrassa entrarà en fase 2 i el Terrassa FC de Xevi Molist donarà la benvinguda a la segona setmana d’entrenaments preparatoris per al del ‘play-off’ exprés d’accés a Segona Divisió B que com a segon classificat, i si l’actual crisi sanitària i les autoritats competents aproven la seva celebració, el Terrassa FC haurà de disputar en primera ronda davant el CE Europa, el cap de setmana del 18-19 de juliol en partit únic i en una seu.

Seria la primera de dues eliminatòries que de superar-les donen accés a la categoria de bronze del futbol estatal. L’altra, si l’equip passa de ronda contra el CE Europa, seria davant el guanyador del CE L’Hospitalet-UE Sant Andreu. Les noves sessions del Terrassa FC es dividiran a partir d’ara en dues franges (en lloc de quatre) en horari de tarda i deixaran de ser individuals per ser sessions grupals.

Els entrenaments se seguiran celebrant a l’Estadi Olímpic de Terrassa a porta tancada i continuaran respectant els torns, el circuit i totes les mesures i normes de prevenció, higiene i seguretat que recull el protocol dissenyat pel club i que compta amb el vistiplau de l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa