MónTerrassa
Tres jugadores terrassistes participen a la Queens League

Tres jugadores del Terrassa FC participen a la Queens League, la nova lliga de futbol creada per l’ex futbolista del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué i streamers d’internet, segons apunta el diari digital Punt Vallès. Aquestes son Dunia Jiménez, Ona Aldea, i Júlia Cerdán. Cada una de les tres jugadores forma part d’un equip dels dotze totals que participen a la lliga, que aspira a repetir l’èxit de la competició masculina, on més de 90.000 persones van omplir el Camp Nou per veure en directe la Final Four.

Per una banda, Dunia Jimenez juga com a migcampista per l’equip ‘Ultimate Móstoles’, l’equip presidit per DjMariio i Noe9977 que es troba a la setena posició de la classificació després de perdre contra l’equip xBuyer Team en la segona jornada d’ahir 13 de maig.

Dunia Jimenez | Queens League

Per altra banda, Julia Cerdán és davantera amb l’equip Kunitas, presidit per ‘KunAguero’ i Morena Beltran. Finalment, Ona Aldea, és una de les migcampistes que defensa la samarreta de l’equip presidit per la mexicana Rivers GG, Pio FC. A més a més, a l’equip Pio FC també juga la terrassenca Mar Serracanta, que actualment juga a Igualada.

Ona Aldea | Queens League
Julia Cerdan | Queens League

Més jugadores vallesanes a la Queens League

A part d’aquestes tres jugadores, també hi participen vuit noies vallesanes més del CF Penya Blanc i Blava la Roca, CF Cerdanyola i CE Sabadell. Segons exposa el mitjà, del CF Penya Blanc i Blava la Roca hi participen Coral Fernández (Kunitas), Zoraida Pichardo (Las Troncas) i Paula Moreno (Pio FC). Del CF Cerdanyola, hi participen Monica Brañas (Saiyans), Carla Bartolomé (Pio FC), Eybis Medina (Las Troncas) i Adriana Quer (Jijantas). I del CE Sabadell, hi participa Abril del Toro (Xbuyer Team).

Més sobre la Queens League

La lliga compta amb un total d’onze jornades. Va començar el 6 de maig amb la primera, i finalitzarà amb la última el 15 de juliol. De moment, ‘Rayo de Barcelona’ es posiciona en primera posició a la lliga. El segueix El Bario, Saiyans FC, Porcinas FC i xBuyer Team.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa