MónTerrassa
Jugador egarenc fitxat pel Girona FC
  • CA
Adrià Prado | Club Futbol

!--akiadsense-->

El Juvenil “A” del Girona FC comptarà en el seu planter aquesta temporada 2017-18 amb el jugador egarenc Adrià Prado. El conjunt gironí, que milita en la màxima categoria juvenil, la Divisió d’Honor, va arribar a un acord amb el jugador, que disputa el seu darrer campionat com a juvenil, d’una temporada més dos possibles. Prado, que va militar la temporada passada amb la UE Sant Andreu en Divisió d’Honor, a pesar d’haver rebut ofertes de clubs de l’elit nacional, s’ha decantat pel conjunt gironí per la seva projecció de futur. El jugador combinarà el futbol amb els seus estudis universitaris.

Nascut el 3 de setembre de 1999, es va iniciar en la categoria de Prebenjamí i Benjamí de primer any amb el CN Terrassa. El segon any de Benjamí i aleví el va disputar amb la UD Gramenet retornant a Terrassa per jugar amb la UFB Jàbac i Terrassa a partir de la categoria infantil fins a Juvenil de primer any on va formar part del primer equip del club terrassenc en la Primera Nacional. La gran temporada que va realitzar el jugador egarenc va despertar l’interès de molts entrenadors per fitxar-lo, entre ells, Cristóbal Parralo, entrenador de la Damm, que va aconseguir que el jugador signés amb el conjunt barcelonès. La marxa de Parralo al Deportivo de la Corunya va provocar, tot i haver començat la temporada 2016-17 amb la Damm, que acabés fitxant per la UD Sant Andreu, sent un habitual de l’onze titular. La seva darrera temporada com a jugador de categoria juvenil la disputarà en les files del Girona FC.

Prado també ha estat convocat en nombroses ocasions amb la Selecció Catalana de Futbol, en categoria cadet de segon any i aquesta temporada, juvenil de segon any, ha participat en nombrosos entrenaments de la mateixa.

El dia 21 de juliol el jugador egarenc iniciarà la seva nova etapa com a jugador del Girona FC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa