MónTerrassa
Juanjo García, nou entrenador del Terrassa FC
  • CA
Juanjo García
Juanjo García | cedida

!--akiadsense-->

El Terrassa FC arriba un acord amb Juanjo García Yepes (10/03/1972) perquè es faci càrrec del primer equip terrassista. Juanjo García, que dirigirà aquesta tarda el primer entrenament del Terrassa FC, quan s’incorpori a les sessions del primer equip del Terrassa, agafa el relleu de Xevi Molist a la banqueta terrassenca.

Entrenador del CF Badalona a la Segona Divisió B durant la temporad 2018-19, Juanjo García es va fer càrrec de l’equip escapulat en zona de descens per finalitzar classificat la lliga, quatre mesos després, a la sisena plaça.

A la trajectòria com a entrenador de Juanjo García destaquen els nou anys com a primer tècnic del CE Júpiter, on va aconseguir quatre ascensos consecutius (de Primera Regional a Tercera Divisió), dues temporades al CE Pubilla Casas i 15 anys d’entrenador a les categories inferiors d’equips com la UDA Gramenet, el CF Damm i la UE Sant Ildefons.

El preparador físic Moisés Falces, el fisioterapeuta egarenc Mike Molina, l’entrenador de porters del Terrassa FC, Miguel Ángel Álvarez, el delegat terrassenc Àngel González i, evidentment, l’encarregat de material del club, Pepe Mármol, continuaran exercint les seves funcions. En les pròximes hores es confirmarà la identitat del segon entrenador i ajudant de Juanjo García.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa