Juanjo García: “Ha estat un cop molt dur, però encara tenim opcions”

L’entrenador del Terrassa, Juanjo Garcia, ha admès el erros d’aquest últim partit però ha aclarit que no se li pot retreure res a aquest equip després del play off que ha realitzat, sent invictes fins a l’últim partit. El coach dels vallesans ha declarat que s’han vist amb el domini del joc durant tot el partit però que no ho han sabut acabar amb definicions de cara a gol. L’entrenador, s’ha mostrat contrari amb les crítiques que han rebut els jugadors per part d’alguns aficionats que s’han acostat a acompanyar l’equip. Després de la desfeta, el migcampista Àlex Fernández també a sortit a rebre els mitjans amb el cap cot. Clarament afectat per la derrota i pel panorama de la classificació actual, ha lloat la feina dels seus companys d’equip i de vestuari evitant fer declaracions del grup d’aficionats que els ha criticat la actitud.

El Terrassa FC haurà d’esperar per pujar de categoria. Avui depenia d’ell. Amb un triomf a Riudarenes, al camp del Girona B en tenia prou per assolir l’ascens a la Primera Divisió RFEF i no dependre del que fes el Vilafranca a Granollers -on finalment ha marxat amb la victòria. Però el desastre ha estat total, i ha perdut per 3 a 1. Encara queda un bri d’esperança per poder assolir l’objectiu. Si el Lleida no puja, el Vilafranca, que ha quedat segon, tampoc podrà fer-ho, en ser-ne filial i no poder jugar a la mateixa categoria. Davant aquesta situació, la plaça d’ascens seria pel Terrassa. I si no fos així, encara disposaria d’una tercera finestra oberta, les eliminatòries de semifinals.

El Terrassa FC arribava al partit final del play off d’ascens després de restar invicte al llarg de tota aquesta segona fase del campionat. Els egarencs tot i així, necessitaven la victòria per pujar de categoria després de l’empat a casa contra el Girona FC, en un partit vibrant i molt dur que va ser aplaçat unes setmanes abans de maneres estranyes per la federació, després de que diversos integrants de l’equip gironí donessin positiu per coronavirus.

El partit, que s’ha disputat a Riudarenes i sense públic a les grades, ha començat sense novetats, i amb un Terrassa FC presentant el seu 11 de gala donada la ocasió. Els primers minuts han sigut per una possessió llarga del Terrassa que semblava que es trobava amb bones sensacions dins del camp de joc. Aquest domini de la pilota ha durat poc i el Girona s’ha començat a trobar amb bones connexions llargues que feien mal als carrilers egarencs. El primer gol del Girona s’ha vist al minut 19, després d’una centrada de corner i una mala sortida del porter Ortega que ha ocasionat una rematada des del punt de penal. Amb el 1-0 al marcador, el Terrassa no s’ha fet enrere i ha començat a trobar connexions interiors entre Alex Fernandez, Galeano i Josu que han provocat les primeres aproximacions a la porteria gironina de les botes de Sergi Arranz.

Àlex Fernáneez celebra el gol/Arnau Alcalà

El ressorgiment terrassista ha arribat al minut 31 amb un gran xut de falta directe d’Alex Fernandez que ha acabat al fons de la xarxa i ha provocat els crits d’alegria dels aficionats que s’han acostat a les afores del camp de Riudarenes. 1-1 al marcador. Aquest gol ha permès al Terrassa fer un pas endavant i generar perill per la banda dreta amb les combinacions de Jaume i Salva. La pressió alta del Terrassa ha permès una contra ràpida del Girona per banda dreta que ha acabat amb la pilota al punt de penal que ha sabut aprofitar el davanter gironí
que ha posat el 2-1 al marcador, instants abans de que l’àrbitre senyalés el camí dels vestidors.

La segona part ha començat amb les idees clares del Terrassa FC i un Girona tancat al darrera. El domini al mig del camp però no ha anat acompanyat de l’efectivitat a la part alta. Bon joc entre línies que no trobava un rematador. El temps passava ràpid i els nervis anaven en augment. L’entrenador terrassenc ha optat pels canvis i ha fet entrar a Akito per Sergi Arranz per tal de trobar el gol que col·locava el Terrassa com a equip de segona. Un joc a la contra del Girona i les línies avançades provocaven pèrdues de pilota que s’havien de tallar per evitar el mal major. Aquest fet ha provocat que diversos jugadors del Terrassa fossin amonestats amb targeta groga. Sorprenentment però, l’àrbitre ha tingut certa permissivitat amb el conjunt gironí que només ha vist una targeta groga en tot el match, per contra de les 4 grogues que ha rebut el Terrassa FC.

L’equip ha anat perdent força i forma fins que a l’últim minut ha arribat la sentència gironina a través d’una contra conduïda per la banda dreta.