Juan Karlos Saco, subcampió d’Espanya Máster de Milla en Ruta

L’atleta de Terrassa, Juan Karlos Saco, del Club Atletisme Nou Barris, s’ha proclamat aquest cap de setmana subcampió d’Espanya Máster en Milla en Ruta. El terrassenc participava en la categoria de M55 i ha creuat la línia d’arribada amb un temps de 5:05. El XIII Campionat d’Espanya ha tingut lloc aquest diumenge, 17 d’octubre, a la localitat madrilenya de Parla, organitzada per la Federació d’Atletisme de Madrid, juntament amb l’Ajuntament de Parla i el club Lynze de Parla. La competició comptava en diferents categories i modalitats, tant femení com masculí: 800 metres, 1.500 metres, Milla i 3.000 metres.

Està sent un bon any per a Juan Karlos Saco ja que sobretot el mes de maig va tenir el seu punt més àlgid. Primer, quan va aconseguir un rècord de Catalunya, en la categoria M55 en els 1.500 metres dins del Meeting Màster Ciutat de Gavà. El terrassenc va aconseguir un temps de 4:20.09, superant la plusmarca que Fabián Campo ostentava des del 2004 amb un 4:25,13. Poques setmanes després, l’atleta de Terrassa va proclamar-se Campió d’Espanya de Milla, en una prova disputada a Sabadell, i en la qual va aconseguir establier un nou rècord d’Espanya.