Jornada nefasta per als femenins de Terrassa de Divisió d’Honor

El Junior FC va jugar a Sant Cugat contra l’Atlètic Terrassa i les locals van imposar-se per 7-0. Als 8’ de l’inici del partit Carlota Petchamé ja va inaugurar el marcador per les blau-i-negres i 5’ més tard en va marcar altre. Al segon quart Mariona Serrahima va fer el 3-0 i Andrea Puig el 4-0. Al tercer quart només va pujar un gol al marcador, el d’Anna Gil (5-0). A l’últim període Mariona Serrahima i Carlota Petchamé van tornar a marcar arribant a la fi de l’encontre amb el definitiu 7-0. Les de Sant Cugat segueixen en segon lloc i l’Atlètic Terrassa en novè.

El Real Club de Polo va tornar sumant tres punts al guanyar a domicili al Club Egara (1-4). Aquest ha estat el segon partit que ha guanyat el combinat barceloní. El conjunt local va inaugurar el marcador amb gol d’Anna Fitó, al segon quart. Al tercer quart les jugadores visitants van marcar tres gols, que els van fer Florencia Calvete, Sofia Cesanelli i Isabel Zaldúa. Al 62’ Lorena Vives va marcar el definitiu 1-4. Encara aquest resultat tant el Real Club de Polo, vuitè, com el Club Egara, quart, segueix a les mateixes posicions amb les que van arribar a l’aturada hivernal.

L’altre representant català a la Divisió d’Honor Femenina, CD Terrassa, va perdre el seu compromís contra el SPV Complutense per la mínima 1-0. Les vermelles baixen un lloc i hores d’ara estan al sisè lloc. El partit entre RC Jolaseta i Real Sociedad SS va acabar amb repartiment de punts (1-1).