MónTerrassa
Jornada formativa pels tècnics de l’Atlètic amb ponents de nivell
  • CA

L’Atlètic Terrassa organitza una jornada de formació amb experts d’alt nivell pel mes de març. L’objectiu, crear un espai de convivència, enteniment i de relació entre els tècnics de les diferents seccions del club. Les xerrades divulgatives comptaran amb ponents molt contrastats, com el que va ser entrenador de Rafa Nadal i Carlos Moyá, Jofre Porta; i l’entrenadora del número 1 mundial de pàdel Fernando Belasteguín, Marcela Ferrari. La jornada, que tindrà lloc el dimarts 27 de març, tindrà un format de matí i tarda. La inscripció serà gratuïta (50 places limitades) i l’horari serà de 9.00h a 19.30h.

El dia està planificat amb una distribució de tres blocs: un bloc comú, un bloc específic i una taula rodona. El bloc comú consistirà en dues xerrades, dirigides pel nostre monitor de fitness, Àlex Real (9.30 a 11.00h), i Jofre Porta (11.30h a 13.00h). En ambdues sessions s’abordaran temes com la psicologia esportiva, les noves tecnologies aplicades a l’entrenament, les metodologies, els sistemes d’entrenament i la panificació i les noves tendències. El bloc específic es dividirà en quatres blocs concrets, amb Andreu Enrich, primer entrenador de l’Atlètic DHF, que parlarà del hockey, en Jofre Porta de tennis, Marcela Ferrari de pàdel i un bloc tècnic de Fitness i un altre d’activitats aquàtiques amb els ponents Adrià Quílez i Núria Vergés, respectivament. Totes aquestes xerrades del segon torn es faran entre les 15.00h i les 17.00h.

Per tancar la intensa jornada, s’obrirà a tots els socis una taula rodona amb esportistes destacats de la nostra entitat i grans professionals en el seu camp, com són el jugador de hockey olímpic, Marc Sallés, la nedadora olímpica, Laura Roca, el periodista Carles Fité, la número 77 del rànquing mundial de pàdel, Eva Gayoso i la presència de Jofre Porta i d’Andreu Enrich, que farà de moderador. En aquesta última sessió es parlarà de les afectacions personals que suposa donar el pas a la vida esportiva professional i el que comporta a tots els àmbits. D’altra banda, també es parlarà de la relació entre l’esport i les xarxes socials: els patrocinadors, les exigències, els beneficis, els avantatges i inconvenients… Serà un debat obert amb torns de preguntes pels assistents i uns atletes i professionals de primer nivell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa