MónTerrassa
Jornada benèfica de natació a Terrassa per als World Dwarf Games
  • CA

El Club Natació Terrassa acollirà diumenge al matí una jornada benèfica de natació en favor de la participació de quatre integrants de l’equip de natació adaptada del CN Terrassa, Joan Pahisa, Nayades Sanz, Carles Millera i Belinda Sánchez, en els World Dwarf Games, el mundial de persones de talla baixa que se celebrarà a Toronto (Canadà) el proper mes d’agost. L’esdeveniment s’organitza conjuntament amb l’associació sense ànim de lucre Sports PTB, que, d’aquesta manera, pretén també seguir sensibilitzant i normalitzant la situació de les persones de talla baixa a la societat a través de l’esport, un dels objectius principals de l’associació.

La jornada es desenvoluparà entre les 8.30 i les 13.30 hores. Durant tot el matí, els participants tindran l’oportunitat de nedar als carrils habilitats de la piscina de 50 metres del club, per tal d’acumular el màxim nombre de metres per la causa. Els assistents podran fer també una aportació econòmica voluntària. L’acte se celebrarà en el marc del XVI Trofeu Estils Màsters-IX Memorial Joaquim Lloberas per fomentar-ne el caràcter inclusiu.

La jornada “Neda pels World Dwarf Games” comptarà amb la presència de diverses personalitats de la ciutat, començant per l’alcalde Jordi Ballart, el regidor d’Esports Dani Nart i el regidor de Cultura Jordi Flores. També hi assistiran esportistes olímpics com ara Cristina Rey, Rubén Michavila o Iván Pérez, així com nedadors de l’equip absolut i de la resta de categories del club i del grup de natació adaptada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa