MónTerrassa
El joc viu i atrevit del juvenil A del CV Terrassa té recompensa
  • CA
El juvenil A del CV Terrassa
El juvenil A del CV Terrassa | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Després de la llarga aturada, el Juvenil Femení A del CV Terrassa es desplaçava a Castellar per disputar el primer partit de la represa. I l’equip de Dobón i Guil no va decebre el seu públic, també present al pavelló. Tota l’emoció per la tornada a les pistes va ser adobada per la victòria a domicili del conjunt egarenc per 1-3.

El primer set queia de la banda local, que amb un joc molt ordenat i sense cometre gaires errors posava contra les cordes l’equip egarenc, que no va saber reaccionar i que queia derrotat per un 25-22. La reacció de les egarenques no es va fer esperar i en el segon set, amb una arrancada espectacular, posaven un parcial de 1-9 al marcador amb un joc contundent i segur, on la defensa del Terrassa va brillar, fent que el equip local tingués molts problemes per a trobar el camí al punt. Aquest segon set es tancava amb un 18-25 per a les de Terrassa que encarrilaven de nou el partit. El tercer set amb un 14-25 per al Terrassa va ser un reflex de les ganes de joc dels dos conjunts amb un joc viu, atrevit i emocionant que va fer gaudir d’allò més el públic assistent.

El quart i definitiu set, que queia de banda de les egarenques per 22-25, va ser una constant de bon voleibol on cap dels dos equips donaven el seu braç a tòrcer. Finalment el partit es tancava amb un 1-3 per al conjunt de Terrassa que la propera setmana rebrà el Barberà a la Maurina. “Molt bona represa de la competició per a l’equip. Ens falta madurar conceptes que hem treballat al llarg d’aquests temps però l’evolució del conjunt és molt bona. Esperem poder portar de nou a la pista el joc alegre i contundent que ens defineix”, va manifestar l’entrenador.

Victòria plàcida del B

Aquest diumenge, l’equip juvenil B de CV Terrassa tornava a la competició. S’enfrontava al CV Cerdanyola blanc, a casa i amb públic que van animar als seus respectius equips. L’equip estava reforçat per dues jugadores del cadet B, Laura López i Berta Coberó, que van fer una gran actuació, i per Joana Armengol com segona entrenadora. La volta a la competició es va saldar amb victòria local per 3 a 1.

En el primer set, l’equip estrenava sistema de joc, amb una col·locadora, i tot i això es va poder guanyar el set (25-21). El segon set, molt ajustat, va caure del costat visitant, decidit sobretot pels errors no forçats (23-25). A partir del tercer set, l’equip va recuperar el sistema de joc anterior, amb dos col·locadores, la qual cosa va fer més còmode el joc (25-22). El quart i últim set va ser el més plàcid, amb una millora en la regularitat del joc i bon servei (25-11). Bon inici de l’equip juvenil, que tornarà a jugar el dissabte com a visitant davant el FS Castellar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa