El Jàbac Terrassa no perd la fe i goleja davant del Manresa

El juvenil A del Jàbac Terrassa no perd la fe, i una bona mostra és que aquest cap de setmana el va tancar amb una golejada (3 a 0) davant del CE Manresa. Els terrassencs creuen que la salvació és factible i ho volen demostrar partit rere partit. Per ara, van per bon camí per assolir-ho. I no només pel resultat, prou contundent, sinó també per la manera de jugar.

El juvenil es va endur els tres punts davant d’un rival amb qui no es podia ser dèbil. Un rival que era desè a la taula i que era assequible per poder mantenir la remuntada. El partit corresponia a una jornada que es va haver de suspendre ara fa un parell de setmanes per casos de Covid entre la plantilla visitant. L’equip dirigit per Edu Mota ho tenia clar i pràcticament no va concedir ocasions de perill durant els 90 minuts del matx. Llevat d’alguna jugada molt puntual, sobretot la primera mitja hora de partit, el domini dels terrassencs va ser clar i l’efectivitat a l’àrea dels bagencs va ser determinant.

A la primera part, la possessió de la pilota va ser del CE Manresa, però les ocasions més clares i la possessió territorial van ser per a l’equip local. Fins i tot, els terrassencs s’haurien pogut avançar en el marcador si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol a la mitja hora de partit. Tanmateix, poc després, en una jugada de pilota parada, Pato va obrir la llauna aprofitant-se d’un rebot a l’àrea petita. A la segona part, tot i la victòria provisional, el Jàbac no va voler sorpreses. Per això, el guió no va canviar gaire i els blanc-i-negres van seguir aproximant-se amb perill a la porteria dels manresans. En una jugada molt similar a la del primer gol, Carlos, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc, va aprofitar una pilota al segon pal per posar el 2-0, i donar més tranquil·litat a l’equip local. Ja a les acaballes del partit, Baudet va posar la cirereta amb un gol de falta espectacular des de més enllà de la frontal de l’àrea.

La victòria deixa al Juvenil ‘A’ a 6 punts de la salvació i suposa un reforç anímic important abans de visitar el camp del líder (FC Barcelona) la setmana vinent.