MónTerrassa
Inici de Lliga amb poques alegries per als equips de Terrassa de DHA
  • CA
Imatge del partit entre el Club Egara i El Giner
Imatge del partit entre el Club Egara i El Giner | Óscar Matheu

!--akiadsense-->

Superades les dues primeres jornades de competició, Club Egara i FC Barcelona, encapçalen la classificació amb dues victòries en sengles trobades disputades.

GINER DELS RIOS (1) CLUB EGARA (4)

Triomf a domicili del Club Egara, en el seu primer desplaçament d’aquesta Lliga. Després d’un primer període molt disputat i malgrat un parell d’accions de perill sense materialitzar, va ser en el segon quart quan tot va canviar. Un stroke a favor dels ratllats va poder modificar el resultat inicial, però el porter Ángel Casaña va aconseguir aturar el llançament. Una intervenció que va donar ales a uns valencians que van tenir una ocasió al seu favor. No obstant això, els de Ramon Sala van tornar a trobar l’àrea rival i en un nou stroke, Josep Romeu no perdonava per pujar el primer a l’electrònic. Abans del descans, va arribar el segon obra de Xavi Aguilar. Amb la represa, una acció des del penal es convertia en gol dels valencians, que per mitjà de Saúl Esteve deixava la distància en la seva mínima expressió. Malgrat aquesta circumstància, Pau Quemada primer i novament el mateix Romeu, posteriorment, apuntalaven des del penal, tres nous punts per al caseller del conjunt egarenc.

JÚNIOR FC (1) CD TERRASSA (1)

Repartiment de punts al Lluis Serrahima entre Júnior i CD Terrassa. Igualada que permet a tots dos inaugurar els seus casellers. Un partit on els d’Oriol Torras van buscar imposar el seu joc des de l’inici. Després de diverses aproximacions, dins del segon quart, Oriol Salvador encertava amb la porteria vermella. Una variació amb la qual es va arribar a l’equador. En el darrer quart, els de Ramon Rius van buscar l’empat. I així ho van aconseguir a menys de tres minuts per al tancament, quan Marc Lara rescatava una unitat per al seu equip.

RC POLO (0) ATLÈTIC TERRASSA (0)

Empat sense gols a l’Eduardo Dualde entre el RC Polo i l’Atlètic Terrassa. Enfrontament entre dos equips que parteixen com a favorits a tot en aquesta campanya 2020-2021. Partit d’alternatives on, tant les porteries com la resta dels seus defenses, han estat a gran alçada. D’aquesta manera, els de Barcelona i els de Terrassa, queden amb quatre punts en els seus respectius casellers.

LÍNIA 22 (1) SPV-COMPLUTENSE (6)

Inflada victòria a domicili del SPV-Complutense en el seu debut a la màxima competició nacional masculina de clubs. Ho ha fet en superar a domicili al Línia 22. Un partit on van arrencar millor els locals, que van buscar amb afany la porteria rival. Fruit d’aquest treball, Joan Elías materialitzava un penal en els últims instants del període inicial. No obstant això, amb l’entrada en el segon, els de Nacho Usoz van anar ficant-se en el partit. Així, César Curiel aprofitava una bona bola per a retornar l’empat. Una variació que va esperonar als universitaris, que aconseguien capgirar-ho al caient del descans. Ho feia Manu Prol, que amb un penalt, anotava el segon. Gol psicològic que donaria ales als visitants, els quals van mostrar totes les seves virtuts ofensives. D’aquí el tercer, novament de l’estic de César Curiel i el quart de Toni Sanz, que gairebé sentenciaven l’enfrontament. Ja en l’acte final i amb un equip ofensiu, Nacho Cobos i Pedro Arques, deixaven el marcador finas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa