MónTerrassa
Un inici erràtic condemna les sèniors del CV Terrassa
  • CA
Partit de les sènior de Terrassa amb l'escola Orlandai de Barcelona
Partit de les sènior de Terrassa amb l’escola Orlandai de Barcelona | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El passat dissabte 15 de febrer l’equip sènior femení del CV Terrassa va jugar a casa al pavelló de Pla de Bonaire contra el club Escola Orlandai de Barcelona. El CV Terrassa va perdre per 0-3 contra les visitants per tanteigs de 16-25, 19-25 i 22-25. Les egarenques es van presentar amb el reforç de jugadores del juvenil que estan realitzant una notable temporada. Al principi del partit les locals van tenir una baixa d’última hora sensible, la jugadora Stefania Tobar que està tenint un rendiment remarcable en els últims partits.

Les jugadores del CV Terrassa van començar desconcentrades i des de bon principi les jugadores visitants van agafar un avantatge gràcies a un ordre tàctic excel·lent acabant-lo per 16-25 El 2n set les coses van canviar. Les terrassenques van arribar a igualar el matx fins el punt 18, però no van saber gestionar la recta final del set i el van perdre per 19-25. Sense desmoralitzar-se per tenir un 0-2 en contra, el 3r set va ser també igualat fins a la meitat, malgrat que després un avantatge de 3 punts a favor de les visitants es va convertir en una distància insalvable fins el 22-25.

El pròxim cap de setmana el CV Terrassa es desplaça al pavelló municipal Pont Major per jugar contra la UE La Salle Girona a les 10:30 el proper diumenge 23 de febrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa