MónTerrassa
Infantil masculí del CN Terrassa, bronze en el Campionat de Catalunya
  • CA
Infantil masculí del CN Terrassa | CN Terrassa

!--akiadsense-->

L’equip infantil masculí del CN Terrassa va aconseguir la medalla de bronze en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se dilluns i dimarts a la piscina municipal de Montjuïc. El conjunt entrenat per Manel Llobregat, enquadrat en el grup D, va completar la primera fase amb dues victòries.

Va debutar amb un triomf contra el CN Sabadell per 6 a 3 (1-1, 1-0, 3-1, 0-1 i 1-0) en un partit que va solucionar en el tercer període amb un parcial de 3 a 1 que li va permetre encarar els dos darrers quarts amb tres gols de marge. El CN Terrassa, que va basar l’èxit en el joc de conjunt, va certificar el passi a quarts de final amb una segona victòria contra la UE Horta per 11 a 9 (2-1, 3-2, 2-1, 2-2 i 2-3). En quarts, els egarencs van creuar-se amb el CN Granollers, al qual van batre per un clar 10 a 5 (0-0, 2-1, 5-1, 1-2 i 2-1).

Els de Manel Llobregat van sentenciar el matx amb un parcial contundent de 5 a 1 en el tercer quart que va precedir un tram final plàcid. Pau Diestre, amb quatre gols, i Conrad Conesa, amb tres, van sobresortir en l’aspecte ofensiu. El CN Terrassa va encaixar l’única derrota de la competició en semifinals contra un CN Barcelona inabastable, que va imposar-se per 8 a 3 (1-2, 2-1, 1-0, 1-0 i 3-0). Els cenebistes, que van proclamar-se campions, van acabar amb la resistència egarenca en l’últim període amb un parcial de 3 a 0. Els de Manel Llobregat van refer-se a la perfecció d’aquesta ensopegada i, en el matx pel tercer i quart lloc, van derrotar amb solvència el CN Atlètic- Barceloneta per 13 a 3 (1-2, 6-1, 2-0, 2-0 i 2-0), un resultat inesperat tenint en compte que els mariners havien vençut amb comoditat els enfrontaments de lliga. Els terrassencs van posar el partit coll avall en el segon període amb un parcial de 6 a 1. Xavi Soto, amb quatre dianes, i Pau Diestre, amb tres, van brillar en el capítol ofensiu. L’equip entrenat per Manel Llobregat va rebre, a més, el Premi Anuari al Fair Play per la seva bona actitud durant tot el campionat.

L’infantil masculí que ha obtingut el bronze en el Campionat de Catalunya està integrat per Eric Hidalgo, Jordi Vert, Xavi Soto, Conrad Conesa, Ramon Descalzi, Víctor Oya, Pau Diestre, Iker López, Dídac Vera, Aarón Moya, Luca Alcaraz, Pol Garcia, Eduard Basora, Gerard Fernández, Ahmed El Hjeoue, Biel Sabadell i José Carlos González. El segon entrenador és Dídac Cobacho i Karlos Ligero fa funcions de delegat.

L’infantil femení, eliminat en quarts de final

L’infantil femení, al seu torn, va quedar eliminat en quarts de final en la màxima cita catalana. L’equip entrenat per Àlex Oses no va poder amb el CN Sant Andreu, que va vèncer per 8 a 3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa